Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till krog

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Anna EkmanPris: 2000-3000 kr
Uppträder som vigselsolist i Stockholm och Skåne. Välkommen till www.annaekman.se där du får tips på bröllopslåtar och kontaktinfo www.annaekman.se.

Underhållningsorkester med repertoar från 50-talets storheter som Sarah Vaughan och Frank Sinatra. Sångerskan Cristina Taube med sitt 8 man starka band ger dig högklassig underhållning vare sig det är dans, fest, bröllop eller konsert.

OhMyGodPris: 2000-10000 kr
Mp3 saknas
Bandet OhMyGod, bestående av Karin Wannbäck och Charlotte Nordin, har skrivit alla sina texter och melodier på flickrummen hemma i Spånga och Bromma i Stockholm sedan år 2006. När bandet gick vidare till slutaudition i Talang 2011 fick dem ett uppsving och många hörde av sig och ville höra mer av tjejerna, trots kritik från Bert Karlsson. År 2010 släppte de sin första EP "Elements" efter att ha blivit signade av skivbolaget Standstraight Music och nu i höst släppte de en annorlunda låt med ännu mer countryinfluenser. Den nya låten "Devils AAAAA Angels" handlar om alla som anser att de inte kan välja själva om de skall vara en bra eller dålig människa. Chris Snyder, producent som tidigare haft stora framgångar med bl.a. bandet H.E.A.T, och i år stått bakom tre nomineringar till Hollywood Music Awards, avslutade samarbetet med OhMyGod tillsammans med Hank Williams från Nashville. Hank har jobbat med några av de största artisterna, bl.a. Taylor Swift och Faith Hill. Att han valde att samarbeta med OhMyGod i låten "Devils AAAAA Angels" var essentiellt för låtens sound, som känns väldigt ungt och hittigt. Med låten "Devils AAAAA Angels" bidrar OhMyGod med ett nytt, fräscht sound inom den svenska musikvärlden. De vill få Sverige att känna för alternativ countrypop, som är vanligare att höra på andra sidan atlanten. Bandmedlemmarna är inte bara begåvade musiker utan även förebilder för unga tjejer. Charlotte Nordin har även hand om bloggen www.varalesbisk.nu som tar upp ämnen som berör unga lesbiska. Hon har tidigare blivit intervjuad för några av de största svenska tidskrifterna och har genom bloggen blivit en stor förebild för unga lesbiska tjejer i hela norden. "Devils AAAAA Angels" släpptes den 31 oktober 2011 och bandet är i full gång med att skriva låtar till sitt kommande album.

The Sad BoysPris: 4000-10000 kr
Enkelt är bäst! Vi använder våra händer, fötter och röster när vi gör musik. Vi ger oss i kast med allt som får oss att känna. För det mesta blir det gospel, country eller spirituals men det är feelingen som styr. Snabbt, svängigt, sorgligt och långsamt, det spelar ingen roll så länge det känns i kroppen. The Sad Boys är ett märkligt namn för tre män som älskar att sjunga tillsammans. Gruppen döptes av känslan som kom till oss i sången "Walk Down That Lonesome Road"SSSSS det var första gången vi förstod. Lugnet infann sig och inspirationen tog över. Sedan dess har känslan drivit oss, oavsett om vi sjunger i svettig baktakt eller i böljande vemod. The Sad Boys är en sångartrio ifrån Uppsala bestående av tre enkla herrar vid namn Magnus Vidmo, Niklas Karlsson AAAAA Niklas Persson.

Hot Pans SteelbandPris: Inte angivet
Hot Pans Steel Band - Stockholms och Sveriges hetaste steelband! Vår musik är av västindiskt snitt med mycket rytmer och heta klanger - helt oemotståndlig! Passar lika bra till att ge tropisk stämning på festen, som för att höja taket i ett klassiskt stycke eller få folk att hejdlöst kasta sig upp på dansgolvet! Instrumenten steelpan har sitt ursprung på Trinidad AAAAA Tobago i Karibien och tillverkas av oljefat som förädlats till fulländning!

Zlatko vs BogdanPris: 5000-7500 kr
Mp3 saknas
Zlatko vs Bogdan är ett band som spelar dragspelsbaserad musik från Bulgarien, Rumänien, Serbien och Makedonien. Bandledare och dragspelare Erik Fridell skriver och komponerar även musik inspirerad och influerad av musiken från dessa länder till bandet. Zlatko vs Bogdan samarbetar med magdansarna och systrarna Vafa och Nasim Nadi från http://www.positivemovementfamily.com/ som koreograferar och dansar till bandets musik. Därmed kan bandet tillsammans med dansarna erbjuda festlig och livfull dansshow till födelsedagar, bröllop, event och festivaler.

AntinaPris: 1000-7500 kr
Mp3 saknas
Anton och Katrina träffades på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Båda har sedan tidigare en gedigen musikalisk bakgrund inom olika genrer. Anton, Solna, kommer ifrån musikaliska sammanhang där (el)gitarren haft en central roll såsom i den symfoniska hårdrocken, pop och rock och frilansat som solist och i olika grupper. Katrina, Upplands Väsby, är väl bevandrad inom den klassiska musiken men rör sig fritt mellan olika genrer såsom klassisk, jazz, pop och soul och har frilansat i olika ensembler och som solist. Tillsammans har de närmat sig bluegrassmusiken och hittat en skön tolkning av sina favoritartister.

VildspelPris: 0-1000 kr
Mp3 saknas
Vildspel är en svensk folkmusikgrupp på 4 män som spelar i huvudsak svensk folkmusik, men även lite amerikanska sånger typ: sjömansvisor och folksånger, samt några medeltida låtar. Våra instrument är: Nyckelharpa, Vevlira=(Harplira), Autoharpa=(Ackord-cittra), Svensk Säckpipa, Tvåradigt Dragspel samt olika typer av Blockflöjter: Sopran-Alt-och Tenor-Blockflöjt.

String Strike PickersPris: 4000-5000 kr
String Strike Pickers spelar Bluegrass för olika tillfällen ! Kontakta oss för mer info och bokning.


Första sidan      Bakåt      2 3 4 [5] 6 7     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-20 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.